Lino importeert en exporteert natuurlijke (decoratie)materialen en aanverwante sfeerartikelen

Wij hebben een groot assortiment met meer dan 10.000 artikelen. Ons assortiment bestaat uit o.a. gedroogde plantendelen en bloemen, gedroogd fruit, kransen, schelpen, veren, eieren en (teak) houten accessoires. Tevens voeren wij een breed scala aan thema artikelen voor bijvoorbeeld Kerst en Pasen.

Laat u inspireren in onze showrooms

In onze showroom in Werkendam (NL) of Hürth (DE) kunt u zich laten inspireren. Hier vindt u de nieuwste artikelen op het gebied van natuurlijke decoratie. Maakt u gerust een afspraak met een van onze account managers. U bent van harte welkom!.

Wie zijn wij

Lino is al ruim 30 jaar actief in de markt en heeft door de jaren heen een toonaangevend assortiment opgebouwd in natuurlijke decoratiematerialen en sfeerproducten. Wij importeren onze producten vanuit –letterlijk– de hele wereld; van Noorwegen tot Zuid-Afrika en van Australië tot Brazilië, We leveren deze wereldwijd aan groothandels, retailketens en grote tuincentra.

Wij zijn sterk afhankelijk van hetgeen de natuur ons biedt. Wij hebben te maken met droog-, productie- en verschepingstijd. Hierdoor verkopen wij veelal vanuit voorraad. In ons magazijn, dat verdeeld is over meerdere panden, staat ruim 5.000 m2 aan voorraad.