Onze Collectie

Jaarlijks wordt ons assortiment aangevuld met nieuwe artikelen. Samen met een team designers, deels in eigen huis, deels vanuit ons netwerk, ontwikkelt Lino continu nieuwe productideeën. Uiteraard spelen wij in op de nieuwste kleurstellingen en zijn we steeds op zoek naar andere bewerkingstechnieken. Daarnaast denken wij graag met onze klanten mee.

Heeft u specifieke wensen, laat het ons dan weten! Wij stellen graag nieuwe producten samen, exclusief voor u en op maat gemaakt.

Warme oranjerode tinten van herfstblad, bes en kastanje op een bedje van mos.
Een winters tafereeltje met o.a. white tip dennenappels en kokossterren en zilveren besjes in de sneeuw.

Seizoenen

De zon gaat weer schijnen, de natuur komt in bloei. Het is voorjaar! Mooie frisse kleuren karakteriseren onze voorjaarscollectie.

Onze collectie eieren en veren is enorm uitgebreid. Niet alleen door de grote diversiteit aan soorten, maar we hebben eieren en veren in vrijwel alle gewenste kleuren.

Zachte pastelkleuren, felle kleuren of naturel tinten. In de zomer kan alles! Bovendien vormt een uitgebreid assortiment schelpen een belangrijk onderdeel van onze zomer collectie.

De bomen laten hun bladeren vallen, de dagen worden korter. De herfst doet zijn intrede. Binnen gaan we het weer gezellig maken. Onze herfst collectie zorgt voor de juiste sfeer!

Buiten is het koud, binnen is het lekker warm. In de winter is gezelligheid het toverwoord voor velen. Bij Lino wordt u warm welkom geheten om onze gehele collectie te komen bekijken.

It’s the most wonderful time of the year! De juiste versiering mag niet ontbreken. Van klassiek tot buitengewoon, Lino heeft voor iedereen de juiste (natuurlijke) kerstversiering.